logo


 • Art Consultant
  Bent u op zoek naar Kunst die bij u en uw inrichting past. Wilt u uw persoonlijkheid terug zien in uw woon- werkomgeving. Of bent u op zoek naar een goede investering? Neem contact met ons op.
 • Artconsultancy
  Wilt u een onafhankelijke artconsultant met een groot netwerk aan kunstenaars? Neem dan contact met ons op.

Art Consultancy

Kunst is een prachtige manier om uw woon- werkomgeving een persoonlijke touch te geven. Echter, het is moeilijk om een keuze te maken die past bij uw persoonlijkheid. Want Kunst is heel persoonlijk. Wat u mooi of lelijk vindt is vaak het eerste uitgangspunt en niet of het bij u past. Daarom is het kiezen van een kunstwerk dat bij u en uw omgeving past iets wat niet onderschat moet worden. De oplossing is simpel, u schakelt een Art Consultant in. Bij ons kunt u dit uit handen geven. Stef Vedder, beeldend kunstenaar en in het bezit van een groot netwerk van beeldende Kunstenaars helpt u graag op weg om te komen tot een verantwoorde keuze. Een bewuste keuze.  Hoe eerder u ons als Art Consultant inschakelt hoe beter. Vaak worden er beslissingen genomen over de inrichting die het uiteindelijk moeilijk maken om te komen tot een passende keuze. Door ons in te schakelen in een vroeg stadium kunnen wij de Kunst aan laten sluiten op het interieur en uw persoonlijkheid. Zo creëren wij in samenwerking met (binnenhuis)architecten de juiste sfeer.

Heeft u al een interieur en u wilt daar kunst  in plaatsen? Neem dan contact met ons op voor een informerend gesprek. Wij gaan met u in gesprek en komen met oplossingen. Onze kennis garandeert u een goede investering in Kunst.

Bij het Kunstpunt kunt u ook terecht voor advies over en aankoop van beeldende kunst. Bent u op zoek naar een kunstwerk voor in uw interieur (particulier of zakelijk) dan kunt u contact met ons opnemen. Na een intakegesprek wordt een strategie bepaalt naar aanleiding van het beschikbare budget. Komt u na dit gesprek tot de conclusie dat u ons toch niet in wilt schakelen dan betaalt u alleen voor het intakegesprek.

 1. Name *
  * Please enter your name
 2. Email *
  * Please enter a valid email address
 3. Message *
  * Please enter message